Обрати пажњу!

Човек ратује и пушком и информационим технологијама – како се чувати од сајбер претњи?

Од њих нико није потпуно заштићен и са њима појединац или држава не могу сами да се изборе. Једини начин да се „преживи” је имати службе са квалитетним кадром који ће знати да се избори са нападима на дигиталном бојном пољу. Жарко Кецић, руководилац Сектора ИКТ сервиса, Регистра националног интернет домена Србије говорио је за РТС о обукама које праве за институције Србије, од којих се очекује да се озбиљно и стручно посвете овој проблематици. Чућете и на шта и сами треба да обратите пажњу када је реч о могућим злоупотребама ваших података, па чак и ставова.
У наставку емисије предлажемо културне догађаје, свирке и концерте које можете посетити ових дана. Слушаћемо песме неколико музичара рођених на данашњи дан и албума који обележавају годишњицу објављивања. Ту је и пола сата песама само из Србије и региона, новитети са топ листа, приче о песмама и наш репортер са актуелним градским информацијама. 

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]