Обрати пажњу!

Шта се пише и како се пише у домаћој штампи?

На свака три месеца Институт за јавну политику објављује такозвани Квартални Медијаметар - анализу штампаних медија у Србији. Недељници и дневни листови немају своје регулаторно тело попут електронских медија, па се овим путем јавности предочава евентуално кршење кодекса и других одлика непрофесионалног извештавања. Преносимо вам најупечатљивије детаље ове анализе, уз дискусију која креће од питања - ко преузима одговорност за написано?

У наставку емисије предлажемо културне догађаје, свирке и концерте које можете посетити ових дана. Слушаћемо песме неколико музичара рођених на данашњи дан и албума који обележавају годишњицу објављивања. Ту је и пола сата песама само из Србије и региона, новитети са топ листа, приче о песмама и наш репортер са актуелним градским информацијама.

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]