Обрати пажњу!

„Шума пева” на Двестадвојци!

Упућенији знају да ако желе да посаде дрво у свом крају или примећују урбане џепове без зеленила, оборена или поломљена стабла, могу контактирати Удружење „Шума пева”.

Чланови су добро организовани и едуковани заљубљеници у природу који саднице доносе и дају адекватна упутства као и помоћ око садње зеленила. У току је акција озелењавања Београда и околине, па је наш гост Теа Николић из Удружења „Шума пева”.

У наставку емисије предлажемо културне догађаје, свирке и концерте које можете посетити ових дана. Кога занима да сазна више о компјутерској графици и уметности на филму, у ТВ продукцији и рекламама, представљамо конференцију која ће се тиме бавити почетком новембра у Београду. Слушаћемо песме неколико музичара рођених на данашњи дан, попут гитаристе и певача Џона Мејера, басисте „Ред хот чили пеперса” Флија, а спомињаћемо и Electric Ladyland, последњи албум The Jimi Hendrix Experience бенда. Ту је и пола сата песама само из Србије и региона, новитети са топ листа, приче о песмама и наш репортер са актуелним градским информацијама.

Водитељ: Ружица Врховац

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]