Обрати пажњу!

Јести црвено месо или не, питање је сад.

Хамлетовском методом као да нас разна здравствена истраживања годинама „возају” на разне стране; кафа је добра, ипак је штетна, црна чоколада може али ипак је канцерогена, црвено месо никако али ипак је боље од многих других месних производа, итд. Још се сећамо препоруке Светске здравствене организације како сухомеснато, ћумур, свињска кременадла, бургер, и друго црвено месо - нису добри за нас. Четири године после, ново велико истраживање каже да је црвено месо ипак здраво.

Да ли игнорисати све налазе и радити на своју руку? Тако поступају људи којима је досадило да прате како стручњаци мењају исказе и препоруке, истражују у чијем интересу се шта говори и да ли је тачно. Ми ћемо послушати шта кажу они који тврде да је црвено месо здраво, и оне који нису баш сигурни у то.

У наставку емисије предлажемо културне догађаје, свирке и концерте које можете посетити ових дана, а скрећемо пажњу и на новости у Народном музеју. Присећамо се важних албума објављених на данашњи датум, ту је и пола сата песама само из Србије и региона, новитети са топ листа, приче о песмама и наш репортер са актуелним градским информацијама.

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]