Обрати пажњу!

Два српска произвођача са тржишта су повукли лек „ранитидин“, јер су у активној супстанци, која се производи у Индији, пронађене нечистоће.

Ипак, повлачење овог лека из употребе није учињено систематски, нити су сви домови здравља одмах добили обавештење о предузимању одређених мера. Шта је тачно ова „нечистоћа” у ранитидину и како да се пацијенти понашају, шта је алтернатива и има ли разлога за бригу, причамо на почетку емисије.

Наш „Културни водич” послужиће као инспирација да посетите неки од догађаја у Србији. Присећамо се важних догађаја из света музике, ту је и пола сата песама само из Србије и региона, новитети са топ листа, приче о песмама и наш репортер са актуелним градским информацијама. 

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]