Летња башта

Кажу да човек лакше поверује у лошу него у добру вест.

Ипак, када је реч о дељењу објава на друштвеним мрежама, „шерује” се све и свашта и тако се и даје поверење оригиналу. Ипак, дељење је овде валута која може лако саму себе да девалвира, јер нити решава проблем, нити потврђује његово постојање.
Дезинформисање и измишљање су саставни део онлајн света, па колико је онда једноставно истражити шта је истина а шта „навлакуша”? Новинари који су управо томе посвећени кажу да није тешко, али преко скорашњег случаја „Грка, пријатеља Срба у бомбардовању” показало се да корисници о томе уопште ни не размишљају.
На почетку емисије бавићемо се тиме како лакше препознати измишљене приче, јер се свима деси да „наседну”, бар једном.

У наставку емисије очекује вас више музике, приче о песмама, важним албумима, рођенданима музичара, а завирићемо и у највеће хитове светских топ листа. Обрадоваће вас и пола сата „домаћица”, песама из Србије и региона. Предлажемо вам предстојеће догађаје широм Србије, свирке и концерте, пратимо сервисне информације важне за организовање дана, а наш репортер је на градским улицама, са актуелним причама. 

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Летња башта Летња башта

Аутор:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]