Летња башта

Ако смо на неке теме у претходном периоду обраћали посебну пажњу, сада тражимо приче којима се у јавности поклања и превише простора.

Било да су у питању бомбастични наслови у таблоидима, препумпани резултати новијих светских истраживања или пак приче које нам се намећу као суштински важне - ми их преиспитујемо. Тако се појавио наслов из ког можемо да закључимо да грађани Србије више нису добродошли у неким европским земљама, те да их „избацују на улицу”. Наравно да даљи текст не одговара утиску који наслов оставља, али ми улазимо на „кликбејт” сајтове и преводимо вам сензацију у информацију, да ви не бисте морали.

У наставку емисије очекује вас више музике, приче о песмама, важним албумима, рођенданима музичара, а завирићемо и у највеће хитове светских топ листа. Обрадоваће вас и пола сата „домаћица”, песама из Србије и региона. Предлажемо вам предстојеће догађаје широм Србије, свирке и концерте, пратимо сервисне информације важне за организовање дана, а наш репортер је на градским улицама, са актуелним причама.

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар