Перспектива 202

Могу ли речи да промене свет у комбинацији са цртежима?

На ово наизглед филозофско питање одговара Тијана Бановић, новинарка, филолошкиња, уметница. Баш љубав према речима и вера да је њихова снага велика водила ју је путањом од Филолошког факултета, преко Факултета за медије и комуникације, до света маркетинга, а затим на неки другачији почетак - рад рукама и цртање.

Тако је са једнако ентузијастичним и отвореним људима покренула портал Blacksheep, водила програм Superste, бавила се копирајтингом, а сада њени весели цртежи красе Фронцла мајице које све више људи препознаје, уз речи које нас подсећају да „носимо море у себи” или „бришемо границе”, а можда се пронађу и они који верују да је њихова реченица „читам дакле постојим”.

Размишљамо заједно - колико тога једна мајица са правим натписом може да промени и колико је потребно да се неколико пута искорачи из сигурне зоне у непознато пуно потенцијала? Може ли то баш свако од нас?

Пишите нам на 064 0202 200, program202@gmail.com и на друштвеним мрежама.

Са вама је Лана Николић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Перспектива 202 Перспектива 202

Аутор:
Београд 202

У емисији „Перспектива 202” упознајемо људе који на различите начине обогаћују тренутак нашег времена - кроз уметност и културу, активизам и лична искуства. [ детаљније ]