Обрати пажњу!

Посматрајући статистичке податке, за све који траже посао у Србији охрабрујући подаци, јер се сваке године стопа незапослености смањује.

У пракси ситуација је мало другачија, јер исти ти људи који такође читају те статистике и траже посао, тврде да тешко долазе до посла. Све чешће се организују сајмови запошљавања. Да ли тако млади лакше могу доћи до посла? Каква су искуства оних који траже посао, али и послодаваца? Причаћемо и зашто све више људи покреће сопствени бизнис. Да ли је за претварање хобија у посао потребно много новца?

Уколико тражите прилику за креативно изражавање, пренећемо вам детаље конкурса за Филмски фестивал у Новом Саду. Причаћемо и о инфлуенсерима, а ту је и рубрика „Временска капсула”", посвећена важним датумима у рокенрол историји.

Водитељ: Милена Милићевић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]