Обрати пажњу!

Око 350 волонтера и чланова УГРИПА, Урбане Герила Армије, претпрошлог викенда олакшало је тврђаву Петроварадин за 35 тона наталоженог вишедеценијског смећа.

Млади Чачанин Стефан Дрљача је на пар хектара сопственог земљишта посадио дрвеће. А у Београду, код скејт парка на Ушћу, ове суботе грађани и активисти садили су младице брезе. Двадесетак стабала - као порука градским властима да не желе због туристичке градње да остану без дрвећа. Попричали смо са окупљенима да чујемо шта им смета и на шта скрећу пажњу код најновијих урбанистичких измена са обе стране Саве. 

У наставку емисије предлажемо културне догађаје које можете посетити ових дана, а рубрику „Временска капсула” посвећујемо певачу бенда „Maroon 5” Адаму Левину. О научним, технолошким достигнућима и вестима из дигиталног света, говоримо у рубрици „Шта каже мрежа”.

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]