Обрати пажњу!

Прошлог петка смо са старијом поставком музичара алтернативне сцене и рок новинара причали о њиховом сналажењу у онлајн свету, где као бенд треба стално бити присутан.

Ове недеље ћемо тему посматрати из угла оних нешто млађих, односно, људи који граде себи или другим музичарима пут на друштвеним мрежама. Да ли је заиста простије данас радити на видљивости музике и бенда? Шта музичари раде погрешно? Шта када се илузија о њима разбије јер виђамо свакодневне објаве?
О овоме причају људи који су са обе стране бине - басиста београдске блек метал групе „Колац” Милош Шебаљ и Марко Ристић, главни и одговорни уредник Hаrdwirеd магазина, менаџер бенда Ритам Нереда и један од активнијих концертних фотографа у региону.

У наставку емисије још неколико тема. На данашњи датум 1994. године група „Soundgarden” објавила је хит-албум „Superunknown” и њему посвећујемо рубрику „Временска капсула”. Предлажемо и културне догађаје које можете посетити до краја дана и сутра, али и свирке и концерте. О научним, технолошким достигнућима и вестима из дигиталног света, говоримо у рубрици „Шта каже мрежа”. 

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]