Обрати пажњу!

Медији у Србији највише говоре о младима из Београда.

Тек десетина извештаја је о онима из остатка Србије, показује истраживање Кровне организације младих Србије. „Млади у медијском огледалу” говори и о томе како скоро 90 одсто младих не мисли да су њихови прави проблеми заступљени у медијима, или да се о њима пише већински у негативном контексту. О чему то новинари не извештавају а тиче се активности младих људи, како то поправити и који проблеми би били лакше решавани ако бисмо као јавност знали за њих - говоре представници организација младих, за младе.

У наставку емисије још неколико тема. Момчило Бајагић Бајага данас пуни 59 година! Рубрика „Временска капсула” посвећена је овом вођи једног од комерцијално науспешнијих поп рок бендова бивше Југославије и Србије. Предлажемо и културне догађаје које можете посетити вечерас, а о научним, технолошким достигнућима и вестима из дигиталног света, говоримо у рубрици „Шта каже мрежа”.

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]