Летња башта - поподне

Коју музику слушају познати глумци, музичари, писци и друге јавне личности?

Одговоре слушате на почетку поподневног дружења, где откривамо да ли уопште може да се претпостави жанр или извођач ког радо слушају док возе, одмарају се или спремају стан.

Током поподнева причамо и о многим важним личностима из популарне културе, попут Грете Гарбо и Елвиса Преслија, а по једној од њих је назван и безалкохолни коктел - Ширли Темпл. Она је била чувена америчка глумица која је првих милион долара зарадила пре навршене десете године. Плес, певање и глума били су њена страст и посао у младости. За то је добила Оскара, и дан-данас је убедљиво најмлађа добитница овог признања. Касније је постала и дипломата, поручујући да су глумци и политичари исти, јер се пред камерама - претварају у нешто друго. Која је њена повезаност са Битлсима, чућете у рубрици „Баш као на филму”.

Причаћемо и о актуелним манифестацијама широм Србије, попут Фестивала блуз бендова у Дому културе „Студентски град”, уз бесплатан улаз.

Водитељи: Круна Пинтарић и Миодраг Стошић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Летња башта Летња башта

Аутор:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]