Устанак

Пробудићемо вас и овог јутра музиком али и корисним информацијама.

Цртица 202 и овога јутра тера на размишљање о актуелној теми, запажа детаље наше стварности и мотивише вас да се јавите и прокоментаришете је.

Спортске вести припрема Вања Савић.

Издвојићемо за вас само важне сервисне информације, најновије вести из земље и света, извештај о стању на путевима и прогнозу времена.

Листаћемо домаћу штампу и издвојити занимљиве наслове, а сазнаћемо и нову курсну листу.

Бавићемо се и питањима наших „Слушалаца репортера”. Како остварити право на надокнаду штете на аутомобилу проузроковане невременом на летовању? О томе Слађана Савић.

Рубрика „Минивал” Дарка Коцјана је ту са различитим духовитим мислима сатиричара али и наших слушалаца да вам разведри дан.

Гласник 202 биће Mилица Ђилас. Она ће нам се јавити из Радничке улице у Београду где су у току радови на реконструкцији.

Не заборављамо Кваку, Драгутина Роквића, дотаћи ћемо се традиције и обичаја, пратити дешавања у култури и много тога још.

Позивамо вас да нам и ви јавите неку вест која би могла да буде значајна и другима - телефоном 011-3249-202, или на СМС 064-0202-200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Водитељка: Ружица Врховац

број коментара 0 Пошаљи коментар