Устанак

Обећавамо пријатно буђење уз летње хитове и важне вести.

Буђење је лакше ако на радију чујете важну информацију а уз њу и неки летњи хит, а биће их довољно да смелије и ведрије закорачите у нови дан.

Цртица 202 овога јутра говори о вређању. Ко, зашто и због чега то ради?

Блок спортских вести припремиће Вања Савић.

У рубрици Квака 202, Драгутин Роквић сатирично ће коментарисати, између осталих, појаву да су и код нас, као и у свету, жене мање плаћене од мушкараца.

Минивал или - графити доносе ваше ведре мисли, али и афоризме познатих аутора којима ћемо вам бар на тренутак улепшати јутро. Приредио Дарко Коцјан.

Ту су и актуелне вести из земље и света, или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202 као и домаћа штампа коју ћемо прелистати и одабрати један занимљив текст.

Наша слушатељка из Ниша пита се коме сметају стабла исечена у Хајдук Вељковој улици. Одговор ћете чути од Слађане Савић у рубрици „Слушаоци репортери”.

Како изгледа шетња преко најстаријег моста у Београду, јавиће наш Гласник 202, Влада Тодоровић.

Чућемо и занимљиву причу о решавању домаћих задатака током летњег распуста којима је једна учитељица одушевила и децу и родитеље.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке.

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202) и јавите нешто важно, нешто од чега ће корист имати сви који нас ослушкују.

Водитељка: Ружица Врховац

број коментара 0 Пошаљи коментар