Визија

Форум Креативна Европа 2018.

Традиционални Форум Деска Креативна Европа Србија почиње у среду и одржава се на више локација у Београду.

Уз учешће великог броја домаћих и страних стручњака, овогодишњи Форум Креативна Европа ће пружити оквир за дијалог о прошлости и заједничко планирање боље и одговорније европске будућности, о чему ћемо разговарати са Димитријем Тадићем, руководиоцем Деска Креативна Европа Србија.

Културна сарадња, међународни односи и репозиционирање Западног Балкана су неке од главних тема којима ће се приступити путем панела, предавања, радионица, вођења и изложби. А друге, не мање важне области су европска година културног наслеђа, култура сећања, историја, европско културно наслеђе и његови културни, друштвени и економски потенцијали и доприноси. Као и практична знања: развој пројеката и конкурисање.

Локације на којима ће се одржати Форум су Задужбина Илије М. Коларца, Музеј савремене уметности, Вукова задужбина, Доситејева задужбина, Квака 22, Дом омладине Београда, Легат Франклин, клуб Полет и ЕУ инфо центар.

Са вама је Петар Протић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Визија Визија

Аутор:
Београд 202

Социо-културолошки магазин, који прати савремене друштвене феномене. Емисију уређују мр Љубица Крминац (култура) и Александра Гловацки (уметност). [ детаљније ]