Устанак

Буђење уз корисне информације и ведру музику за почетак дана!

У Цртици 202 причаћемо о томе како то изгледа у пракси када закажете преглед код изабраног лекара у дому здравља, али преко најновије мобилне апликације.

Не пропуштамо ни најважније спортске вести уз резултате домаћих и иностраних клубова и спортиста. Сазнаћемо их од мр Биљане Шујдовић.

Минивал или - графити доносе духовите мисли слушалаца „Облака у бермудама", а бира их Дарко Коцјан, за ваш осмех и лепше јутро.

Ту су и актуелне вести, сервисне информације, као и домаћа штампа из које ћемо издвојити наслове вредне пажње. Какво је време, а како на путевима, курсна листа, биопрогноза и актуелности из Србије такође су саставни део буђења уз ведру екипу Двестадвојке.

У рубрици „Слушаоци репортери" одговарамо на питање грађана о томе постоји ли нека алтернатива стандардној противградној заштити, јер, кажу, ова не успева увек у „мисији".

Након реконструкције другог дела београдске Улице Братства и јединства и постављања новог асфалта, грађани су се нашли у чуду. У овој улици, испред броја 63, истовремено су „осванула" ни мање ни више него два пешачка прелаза и то један уз други. Занимљиво је да је раздаљина између њих само пар метара. Постоји ли разлог зашто су овако постављени, сазнаје наш Гласник Марина Зец.

Ако желите нешто важно да нам саопштите, ту је телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com.

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво!

Водитељ: Влада Тодоровић

број коментара 0 пошаљи коментар