Устанак

Да ли је Београд град мурала а Врање интернет-дрвета?

Јутро је лепше уз одлично расположене радио-пријатеље који ће вас пробудити уз много летњих нота, али и важних вести из земље и света.

У Цртици се питамо да ли је узалудно отварати прозоре при овим врућинама у возилима градског превоза.

Спортске вести припремиће мр Биљана Шујдовић.

Какво је време, а како је на путевима, како се динар котира у односу на евро, каква је биопрогноза...

Рубрика Квака 202, Драгутина Роквића примећује да нам можда више треба мобилна апликација „Завуци руку у џеп" уместо већ промовисане „Изабрани доктор".

Чућете и духовите мисли слушалаца наше емисије „Облак у бермудама" које је за вас и овога јутра одабрао Дарко Коцјан.

У рубрици „Слушаоци репортери" чућете зашто ће награда од 23.000 евра за највише послатих фискалних рачуна у наградној игри „Узми рачун и победи" бити потрошена на постављање дрвета за интернет у Врању, а за које се већ сада зна да ће бити уклоњено после годину дана.

Прелиставаћемо штампу и сазнавати где неће бити струје и воде и све остало што је важно за лакше сналажење током дана.

Гласник 202, Марина Зец, обилази Београд и посматра мурале. Један од њих, у Фрушкогорској улици на Косанчићевом венцу, поклон је израелске владе. Аутори мурала, који за мотив има незванични симбол Београда - врапце, јесу најпознатији израелски муралиста Деде и песникиња Ницан Минц, који су у Београд дошли на фестивал „Израелска уметност у Циглани", који је одржан на простору тог креативног центра.

То, ипак, није све, увек има још понешто да додамо током емисије. Само нас ослушкујте...

Позивамо вас да нам и ви јавите неку вест која би могла да буде значајна и другима - телефоном 011-3249-202, или на СМС 064-0202-200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Водитељ емисије: Владимир Тодоровић

број коментара 0 Пошаљи коментар