Како да не

Нова емисија Радио Београда 202 коју реализују верници у добру забаву и нове идеје.

Трудићемо се да вас сваке недеље од 20 до 22 часа задржимо на таласима Двестадвојке - дебатоваћемо на најразличитије теме, разговараћемо са гостима, упутићемо вас на занимљиве догађаје, а на неке од њих ћемо вас и послати!

Окосница емисије је Дебата у којој дискутујемо на разне теме и дилеме, а ове недеље причамо о томе да ли су бољи изласци „у град” или кућне журке. Чиме се мери квалитет једних и других, где су пријатнији музика, цена и људи?

Свој став на тему дебате даће и мудрац Рајко, Далај Лама редакције, која се састаје у чувеној „стакленој" канцеларији, а коју он често посећује и оплемени својим погледима који су ванвременски. Он ће се присетити излазака и седељки од пре неколико деценија, а заједно процењујемо суштину поруке коју Рајко шаље.

У рубрици „Шта каже мрежа”, чућете занимљиве твитове, новости у вези са условима приватности на Фејсбуку и друге актуелности из света нових технологија и Интернета.

Гост вредан пажње ове недеље је новинар листа „Политика”, социолог и писац Димитрије Буквић, чије кратке приче су вишеструко награђиване, а коаутор је и збирке кратких кафанских записа „Кафанолошки астал/Карирани столњак”, те је свакако и добар саговорник на тему Дебате.

Као и сваке недеље, биће поклона!

Учествујте у емисији слањем СМС порука на 064-0-202-200. Придружите нам се и на Фејсбуку и Твитеру, ту је и наш Инстаграм профил (kako.da.ne), јавите нам се путем мејла, али и фиксног телефона 011-3249-202.

Са вама су Милош Поповић и Круна Пинтарић.

број коментара 0 Пошаљи коментар