Устанак

Ако сте се наспавали, онда ослушните шта смо вам кориснo и забавно припремили.

Памтите ли снове, и да ли их уопште имате на јави? О томе, али на свој начин, Цртица 202 беседи овога пута.

Припремићемо спортске вести захваљујући мр Биљани Шујдовић.

Где нема струје, где је нестала вода и када ће поново стићи? Има ли гужви још понегде осим на Панчевачком мосту или Газели? Како је на Аутокоманди?

Минивал или - графити доносе духовите мисли слушалаца Облака у бермудама, култне емисије Београда 202. То је један од наших отклона стварности која нас притиска свакодневно проблемима и обавезама. Приредио Дарко Коцјан.

Какво је време, а како на путевима, каква је биопрогноза, сазнаваћете током емисије. Пратимо и актуелна дешавања у Србији и најављујемо догађаје који ће обележити дан.

Слушалац Лола из Инђије пита када ће бити обновљен стари пут од Инђије до Сремских Карловаца тј код Банстола? Јасмина Ђекић потражила је одговор у Јавном Предузећу „Путеви Србије" а чућемо га у рубрици „Слушаоци репортери".

Јединствени „аудио-водич" за обилазак Београдске тврђаве доступан је од 14. маја, глувим и наглувим особама. Детаље ћемо сазнати од Гласника 202, Вере Јовановић, председнице Асоцијације тумача српског знаковног језика.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц. Jедан осмех, злата вредан, драгоцен је за смео корак у нови дан. Надамо се, у нашем друштву.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Бележићемо све што нам јавите, а објавити само оно што је корисно за све који нас слушају. 

Водитељ: Круна Пинтарић
Уредник: Дејан Грујић
број коментара 0 Пошаљи коментар