Породична састајања - увек недељом

Лепо мајско време просто нас мами напоље, али је зато време недељног ручка онај период када смо ипак код куће, сви заједно.

Што је више Сунца више је и кретања, па себи можемо дозволити мало калоричнији оброк и тестенине, а ако сте љубитељ италијанских паста, обрадоваће вас рецепт за њоке које нам данас поклања Дејан Недић, директор „Друге економске школе" у Београду и председник „Организације фудбалских судија Београда". Прилог припремио Милош Поповић.

Ако бисмо правили плејлисту звукова лета, онда би звук сркања сламчицом био на самом врху. Љубитељи сламчице се куну да сок који се конзумира уз њену асистенцију има другачији укус, а ако сте икад запитали ко је први користио ово помагало нудимо вам његов мали историјат, у рубрици „Лична карта". Рубрику снимила Оливера Перић.

Добра дела и добре људе увек ћемо радо да истичемо и похвалимо. Зато издвајамо и „Лика недеље'', а то је ученица 4. разреда Средње стручне школе „Свети Сава" у Бујановцу, Анђела Милосављевић, која је са другарима из школе направила представу „100 посто" коју су и одиграли у Дому културе пред вршњацима, професорима и суграђанима. Сав приход од карата наменили су другарима који немају довољно новца за припрему матурске вечери.

Други сат је резервисан за квиз „Радио Геније" у којем тражимо промућурне, маштовите учеснике који ће покушати да одговоре на наша питања. Свако ко се буде јавио добиће поклон а уколико будете знали и тачан одговор чекају вас плакета и наравно титула Радио Генија.

Нашем организатору се можете пријавити већ од 12 сати, путем телефона 0113249202, СМС-ом на 064 0 202200 или путем друштвених мрежа.

Водитељи: Круна Пинтарић и Миодраг Стошић

број коментара 0 Пошаљи коментар