Устанак

Разбудићемо вас и овог јутра музиком и информацијама које ће вам бити корисне.

Цртица 202 овога јутра гласно размишља о томе да ли радио једе људе који живе у њему.

Издвојићемо за вас само важне сервисне информације, најновије вести из земље и света, извештај о стању на путевима и прогнозу времена.

Спортске вести припремиће Вања Савић, али ће нас упознати у рубрици „Много смо најјачи" са Оливером Кривокапић Драгићевић, прослављеном кошаркашицом која је власница бројних трофеја у земљи и иностранству.

Листаћемо домаћу штампу и издвојити занимљиве наслове, а сазнаћемо и нову курсну листу.

У својој рубрици „Квака", аутор Драгутин Роквић се између осталог пита: Да ли је новински наслов „Нарко-баба шокирала Сремску Митровицу" препун предрасуда, или не?

Бавићемо се и питањима наших „Слушалаца репортера". Једно од тих питања је у вези са појавом великог броја сова у центру Ниша, због чега су грађани узнемирени. Ко је одговоран за евентуално измештање сова из градског парка, истражила је Слађана Савић.

Рубрика „Минивал" Дарка Коцјана је ту са различитим духовитим мислима познатих сатиричара али и наших слушалаца који су нам се јављали за емисију „Облак у бермудама".

Гласник 202 биће Милица Ђилас. С обзиром на то да је у Србији уназад већ месец дана право лето, то је идеална прилика да се распитамо о томе како да се заштитимо од сунца. Кожа и очи су, кажу лекари, најосетљивији.

Позивамо вас да нам и ви јавите неку вест која би могла да буде значајна и другима - телефоном 011-3249-202, или на СМС 064-0202-200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

број коментара 0 Пошаљи коментар