Устанак

Током јутра најважније информације, приче о добрим људима и лепим дешавањима.

Буђење је лакше уз музику која ће вам омогућити пријатније буђење. Ту су и важне информације које вам могу бити од помоћи приликом планирања новог радног дана. Ми смо ту, због вас и желимо да чујемо и шта ви мислите. Коментаришите Цртицу 202 која и овога јутра обрађује врућу тему.

У нашем друштву, сазнаваћете и резултате наших спортиста и клубова на домаћим али и међународним такмичењима, захваљуjући нашој новинарки Вањи Савић.

Ту су и вести из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа коју ћемо прелистати и издвојити неколико занимљивих наслова.

Квака 202, аутора Драгутина Роквића, коментаришући нашу стварност сатирично примећује ношење крпеља код ветеринара и место ријалити програма у задацима из математике.

Наша слушатељка Сузана Катанић из Београда нам је писала: „Када ме је прошле године ујео крпељ, одмах сам отишла у Дом здравља, али су тамо одбили да ми пруже помоћ и упутили су ме на Клинику за инфективне и тропске болести. Нисам знала коме да се жалим, а нисам ни имала времена. Да ли је медицинско особље у домовима здравља уопште дужно да интервенише у случају уједа крпеља?” Одговор ћемо чути у рубрици „Слушаоци репортери" од Слађане Савић.

У рубрици „Много смо најјачи" бићемо у знаку кошарке. Бивши кошаркаш Срећко Јарић, промотер овогодишњег Европског првенства Српске дијаспоре, говориће о својим успесима, игрању за репрезентацију и сећањима на неке од утакмица. Забележила Вања Савић.

Гласник 202, Бранислав Трајковић, обилазиће Београд и задржати се на тргу испред Градске општине Звездара и Установе културе „Вук Караџић". Тамо у 10 сати почиње седма по реду манифестација „Дан здравих навика - СВИ НА ВАГУ". Како ће изгледати програм ове манифестације, сазнајте током емисије.

Минивал или - графити пренеће ваше ведре али и опоре мисли из емисије „Облак у бермудама". Изабрао Дарко Коцјан.

То није све, увек има још. Увек, током емисије, пронађемо информације које су вам неопходне, нарочито у вези са саобраћајем, водоснабдевањем или нестанком струје.

За сам крај емисије већ је припремљен Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам јавите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com.

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202, @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202 - 104 МНz) а онда нам се и на тај начин обратите. Ми бележимо све што нам јавите, а објављујемо оно што је корисно за све који слушају Устанак 202.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

број коментара 0 Пошаљи коментар