Устанак

Проведите јутро у добро расположеном друштву својих радио пријатеља.

Време је за разбуђивање и упијање позитивних вибрација. Припремамо много занимљивих и корисних информација.

Пре свега, ослушните Цртицу и коментар на садашњост коју живимо.

Известићемо вас о прогнози времена и биопрогнози, уз наду да је нестабилно време са обилним падавинама и градом иза нас. То уосталом тврде и метеоролози.

Спортске вести припремиће Вања Савић.

У вашем друштву прелистаћемо дневну штампу и издвојити занимљиве наслове.

У рубрици „Много смо најјачи", Вања Савић, наша новинарка, разговарала је са младим џудистом Илијом Цигановићем, за кога многи кажу да је бисер тог спорта. Откриће нам зашто је почео да се бави џудом и који догађај је био прекретница у његовом животу.

У ауторској рубрици „Квака 202" Драгутин Роквић ће на духовит начин коментарисати турбофолк код суседа и највећу жртву у одбрани радничких права.

Бавимо ћемо се и питањима која нам шаљете за рубрику „Слушаоци репортери". Слушалац из Новог Сада јавља нам да тамо и даље постоје уличне говонице. Ипак, када је пре месец дана покушао да назове амбуланту, приметио је да су многе „Хало говорнице" неисправне и оштећене. А ко о томе треба да брине? Овим питањем се бавила Слађана Савић.

Постављена је челична конструкција моста преко Булевара војводе Бојовића, у оквиру радова на изградњи пешачке пасареле. Мост ће повезати Београдску тврђаву и пешачку зону са шеталиштем дуж Саве и Дунава. Са лица места јавиће се Гласник 202 Бранислав Трајковић.

Пред крај емисије чека вас „Добро јутро" Дарка Коцјана и нови Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите, позовите нас на број 011-3249-202, или 064-0-202-200 на који нам можете послати СМС. Наша мејл адреса је program202@gmail.com а можете нас контактирати и путем друштвених мрежа - Твитер (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбук (Радио Београд 202).

Водитељка: Ружица Врховац
Уредник: Дејан Грујић

број коментара 0 Пошаљи коментар