Просто к'о пасуљ

Пролеће, најлепше годишње доба, доноси нам многе лепе, али и оне мање лепе ствари. Пијаце су обојене разнм бојама свежег воћа и поврћа, али је зато ваздух „загађен" поленом.

Мајским трешњама ретко ко може одолети. Ускоро стижу, а ако немате ту срећу да се сами попнете на своје дрво и једете их до миле воље, можете их купити на пијаци. Ми ћемо вам открити зашто за њих не треба жалити ни динара.

У сезони цветања, у ваздуху је много полена и разних других алергена који сметају очима, носу и грлу. Алергични последњих недеља муку муче са црвенилом у очима, а посебан проблем је онима који носе сочива. Даћемо вам неколико савета, како да се изборите са овим проблемима.

Како вам се чини идеја да чарапе држите у замрзивачу? Наравно, не оне које сте већ носили, већ их тамо држите пре него што их распакујете. Зашто је добро да стекнете ову навику, чућете током емисије.

Поред тога што ових дана цветају разне биљке, верујем да ипак највише цвета љубав. Ако је ваша већ процветала и планирате венчање, ставите на папир све оно што вам је потребно за организацију тог свечаног чина. Кад будете подвукли црту, видећете да цифра није мала. Даћемо вам неколико добрих трикова, како да уштедите, а да се притом добро забавите.

Биће савета и за оне који су већ свили своје гнездно, али су почетници у одржавању свог домаћинства. Пренећемо вам савете већ искусних домаћина и домаћица. Ове суботе обележавамо Дан сендвича. Позивамо вас да нам пошаљете већ испробане рецепте за оне најукусније. Даћемо вам и ми неколико предлога, уз помоћ којих ћете обрадовати госте и укућане.

И још много тога...

У контакту смо путем СМС порука, мејла, Твитера и Фејсбука.

Са вама је Бранислав Трајковић.

број коментара 0 Пошаљи коментар