Устанак

Ново буђење у нашем друштву уз лепу музику и корисне вести.

И онима који данас одмарају и онима којима је субота радна, припремили смо низ актуелности и важних информација за пријатнији почетак дана.
За викенд су најављени пљускови и грмљавина, понегде са олујним ветром, па вас, пре свега, обавештавамо о новим метео-подацима, прогнози и биопрогнози. Још један викенд је пред нама те нас очекује густ саобраћај на државним путевима. Извештавамо вас о новостима које добијамо из АМСС.

Издвајамо занимљиве наслове и текстове из домаће штампе, припремамо нове вести и сервисне информације.

Спортске вести овог јутра приређује мр Биљана Шујдовић.

Како читање, гледање добре представе или слушање омиљене музике уживо може добро да утиче на здравље и расположење, сазнаћемо од Весне Парезановић Алексић у рубрици „Да си жив и здрав".

Желимо да уз нас упознате Јелену Ћусловић, књижевницу, професорку и преводиоца из Чачка. Разговор је забележио Дејан Грујић.

У „Кваки" Драгутина Роквића сатирично посматрамо реалност и прославе различитих државних празника.

Да би викенд био успешан потребна је доза добре музике. Избор концерата вредних пажње направио је Владимир Тодоровић у рубрици „Пази, свира се". Доза смеха „спакована" је у „Добром јутру" Дарка Коцјана.

Пред крај емисије емитујемо „Перино перо". Рубрику посвећену афоризмима драгог колеге Петра Лазића.

На крају, Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите, позовите нас на број 011-3249-202, или 064-0-202-200 на који нам можете послати смс. Наша мејл адреса је program202@gmail.com а можете нас контактирати и путем друштвених мрежа - Твитер (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбук (Радио Београд 202).

Водитељка: Ружица Врховац
Уредник емисије: Дејан Грујић

број коментара 0 Пошаљи коментар