Устанак

Најавићемо викенд трошећи јутро уз добру музику и важне вести.

Петак је некима, који једва чекају викенд најомиљенији дан у седмици. Са задовољством ћемо, у вашем друштву, током емисије слушати најбољу музику за буђење и приче које ће бити од користи за све који нас слушају. Ми ћемо бити одлично расположени, на вама је да нам се придружите.

Цртица 202 овог пута говори о дану који је некада био историјски значајан а данас је само бледа сенка времена која су прохујала. Очекујемо ваше коментаре током емисије на ставове које будемо изнели у ауторском тексту водитеља емисије.

Као и сваког јутра, пратићемо дешавања на спортској сцени. О томе брине наша новинарка мр Биљана Шујдовић.

Ту су и актуелне информације или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа коју ћемо листати у вашем друштву.

Какво је време, а како на путевима, курсна листа, биопрогноза, све је то, такође, део понуде информација које смо припремили за вас.

Минивал или - графити преносе ваше духовите мисли из „Облака у бермудама". Бира их ваш радио пријатељ Дарко Коцјан.

Миљан Ђуровић, наш слушалац из Земуна писао нам је за рубрику „Слушаоци репортери". Он пита: „Када порески инспектори могу да забране рад предузећа? Знам да је недавно измењен Закон о пореској админстрацији, али не знам детаље". О томе говори прилог који је припремила Слађана Савић.

Недавно је Иштван Каић представио своју нову књигу „Име и манипулација", чији је поднаслов „Кодекс српских медија и повезаних група 2001-2016." То је био повод да од овог медијског аналитичара чујемо шта он мисли о етици новинара у Србији.

Понуда сезонског воћа и поврћа на београдским пијацама је у центру пажње нашег новинара Петра Протића који у улози Гласника 202 говори о томе каква је понуда из домаће производње.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво, било да је реч о дешавањима у вашем крају или проблемима у вези са гужвама и застојима у саобраћају. Добро јутро.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

број коментара 0 Пошаљи коментар