Повишен тон

Млади у медијима

Како се медији обраћају младима у Србији, да ли се и на који начин баве њиховим проблемима, колико млади учествују у креирању садржаја, шта медији замерају младима а шта млади медијима? Ово су само нека од питања на која су потражени одговори у оквиру истраживања о односу младих и медија које је спровела Асоцијација медија у сарадњи са ДW Академијом, Новосадском новинарском школом и Кровном организацијом младих у Србији. У „Повишеном тону” ћете чути зашто медији неретко о младима извештавају са дистанце, уз опозиције „ми” и „ви”, којим каналима млади долазе до информација и зашто је оглашивачима толико битно да допру до њих?

Виминацијум Авантура је забавно-едукативни центар, који се налази на простору највећег европског археолошког парка Виминацијум. Када ће бити отворен и шта ће све у њему бити организовано откриће нам „Гласник” а причу о првом путничком аутомобилу који је стигао у Београд слушаћете у рубрици „Датум, време, место”.

Уредник и водитељ: Ивана Весић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Повишен тон Повишен тон

Аутор:
Београд 202

Од понедељка до четвртка отварамо теме које нас муче и боле, оне о којима избегавамо да разговарамо aли и оне о којима разговарамо повишеним тоном. [ детаљније ]