Устанак

Нови радни дан започињемо музиком и важним информацијама.

Пролеће је стигло а са њим и топлије време. Многи се осећају поспано и тромо. Каква нас биопрогноза и временске прилике очекују наредних дана, сазнаћете током емисије током које емитујемо и извештај о стању на путевима и граничним прелазима.

Цртица 202 бави се нашом стварношћу и мотивише вас да нам се јавите и изнесете своје мишљење на актуелну тему.

Спортске вести припрема мр Биљана Шујдовић.

Листаћемо и домаћу штампу, пренети сервисне информације али и најновије информације из земље и света.

О спорту и у рубрици „Много смо најјачи”. За Београд 202 говори Ливиус Бунда, мајстор седмог дана и вишеструки шампион у катама. Био је селектор неколико репрезентација и стручни саветник у више земаља. Освојио је бројне медаље, а откриће нам шта је пресудно утицало на његову спортску каријеру. Припремила Вања Савић.

Јесу ли и зашто опасне игре са жутим паткама и марксисти који су преко ноћи почели да трепћу и мењају боје, чућете од аутора рубрике „Квака 202” Драгутина Роквића.

Да ли ће надлежни предузети нешто у вези са раскрсницом у Миријеву, која је постала позната по томе што је за три дана на њој повређено троје ученика? Одговор је пронашла Слађана Савић.

После зимске паузе, све београдске фонтане су почеле са радом. Колико их има у Београду и да ли су све припреме за њихов рад обављене на време, јавиће нам Гласник 202, Владимир Тодоровић.

Да би нам почетак дана био успешан, важно је насмејати се. Емитоваћемо ново „Добро јутро” аутора Дарка Коцјана, а на самом крају емисије и „Виц на блиц”.

Ако желите нешто важно да нам саопштите, позовите нас на број 011-3249-202, или 064-0-202-200 на који нам можете послати СМС. Наша мејл адреса је program202@gmail.com а можете нас контактирати и путем друштвених мрежа - Твитер (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбук (Радио Београд 202).

Водитељ: Ружица Врховац
Уредник: Дејан Грујић

број коментара 0 Пошаљи коментар