Породична састајања - увек недељом

Ужурбана седмица, скоро увек добије своју опуштену завршницу. Викенд. Можда нисмо увек у прилици да оба дана искористимо за уживање и релаксацију, али је недеља одувек била дан када смо бар на пар сати уживали у свему ономе што не стижемо током радне недеље.

Ручак је један од тренутака када уживају сва чула, а уколико имате и друштво онда се недељни ручак претвара у прави ритуал. А уколико је то неко ново јело, ужитак је специфичан. Ове недеље Дејан Михаиловић, филозоф, предлаже вам да пробате Ћиле сеногаду, традиционално мексичко јело.

Када смо нашем телу обезбедили позитивно гориво, ред је да се посветимо и духовном задовољењу. Уметност. Нећемо вас водити у позориште, али ћемо вам испричати неке занимљиве чињенице о даскама које живот значе.

За многе који учине добро дело, срце и душа су нахрањени, па тако и Ферхату Хоџају из Призрена, који онима који нису у могућности, у својој пекари, даје бесплатан хлеб. Вредан човек да се нађе у нашој рубрици Лик недеље.

А свако од вас биће поносан уколико учешће у квизу Радио геније буде успешно, па вам ваш тачан одговор донесе и титулу Радио генија. Чак и ако не будете знали тачан одговор, наградићемо вас поклоном.

Викенд је. Недеља је. Уживајте и опустите се. Ту смо ми да дан учинимо још опуштенијим. Породична састајања од 12 до 14 и Милена Милићевић и Милош Поповић.

број коментара 0 пошаљи коментар