Устанак

Недеља је дан за одмор!

Коначно је стигло освежење, а за оне који поране и овог јутра припремамо прегршт интересантних прилога.

У модерном друштву се све више говори о неопходности рада на себи. Да ли радимо на себи ако прихватамо себе или морамо да поверујемо да смо створени за нешто више и боље, што изискује превазилажење нас самих, оваквих какви јесмо? Или су то можда све делови једног истог процеса промене? О томе више у рубрици "Мода 202" колегиница Оливера Перић.

Сунчано и топло време нас тера да се мање бавимо физичким активностима и радије уживамо у хладовини. Остаје питање шта да раде они који су навикли на редовне тренинге. Паузирање није пожељно, а са друге стране, вежбање по врућини носи бројне опасности и ризике. Можемо ли да будемо физички активни када нам се чини да је немогуће и прошетати, тема је којом се Милена Милићевић бави у делу емисије под називом Да си жив и здрав.

У ауторској причи насловљеној као Велики бљак, Миодраг Стошић се посветио великим, светским звездама које долазе код нас, и то инкогнито. Џулија Робертс и Деми Мур су посетиле Србију, а да се нису сликале са нашим званичницима. Осим тога, изостао је њихов филм са Емиром Кустурицом, па је мистерија још већа. Постоји ли можда тајна веза између
њиховог и доласка великог броја фабрика у Србију?

У прилогу Дејана Грујића упознаћемо се са младим писцем Данијелом Јовановићем, који је написао роман "Северна капија" - српска варијанта епске фантастике.

Минивал или - графити доносе духовите мисли слушалаца Облака у бермудама

Ту су и спортске али и сервисне вести. Наравно, увек постоји могућност да нам јавите неку битну информацију. Контакт са нама је телефоном 011-3249-202, или на СМС 064-0202-200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на
Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Водитељ: Владимир Тодоровић

број коментара 0 пошаљи коментар