Пиколисткиња Сњежана Павићевић

У сусрет концерту који ће одржати 5. фебруара, гошћа емисије је Сњежана Павићевић, флаутисткиња и пиколисткиња Београдске филхармоније.

„Посебно сам поносна на то што, упркос свему, и даље волим свој посао и не бих га мењала, иако га многи доживљавају као хоби којим се бавиш из љубави и питају ме имам ли неки озбиљан посао од којег може да се живи.

Ја сам особа која се радује животу. За мене заиста важи фраза да срећу чине мале ствари. Весели ме сваки сунчан дан, искрен осмех неког драгог бића, нека добра књига или чаша лепог вина у добром друштву. Куповину не подносим, али кафа уз ћаскање са неком другарицом, увек може. Ни у кухињи се не сналазим лоше, мајстор сам нпр. за бундевару или лењу питу са вишњама, што и неке колеге дегустатори могу да потврде. Не волим гужву, ни у градском превозу, ни у тржним центрима - само на нашим концертима. Више ми прија интимно друштво са одабраним особама, а и ретке тренутке самоће изузетно ценим. Свој посао обожавам, и мислим (па нек се љуте колеге које не мисле тако) да нам је годишњи одмор предугачак."

Уредник и водитељ емисије: Ана Ћирица

број коментара 0 Пошаљи коментар