Позитивна трема

Разговор са Сњежаном Павићевић, пиколисткињом Београдске филхармоније

"Посебно сам поносна на то што, упркос свему, и даље волим свој посао и не бих га мењала, иако га многи доживљавају као хоби којим се бавиш из љубави и питају ме имам ли неки озбиљан посао од којег може да се живи.

Ја сам особа која се радује животу - за мене заиста важи фраза да срећу чине мале ствари. Весели ме сваки сунчан дан, искрен осмех неког драгог бића, нека добра књига или чаша лепог вина у добром друштву. Куповину не подносим, али кафа уз ћаскање са неком другарицом, увек може. Ни у кухињи се не сналазим лоше, мајстор сам нпр. за бундевару или лењу питу са вишњама - што и неке колеге дегустатори могу да потврде. Не волим гужву, ни у градском превозу, ни у тржним центрима - само на нашим концертима. Више ми прија интимно друштво са одабраним особама, а и ретке тренутке самоће изузетно ценим. Свој посао обожавам, и мислим (па нек се љуте колеге које не мисле тако) да нам је годишњи одмор предугачак."

Аутор емисије: Ана Ћирица

број коментара 0 Пошаљи коментар
Позитивна трема Позитивна трема

Аутор:
Ана Ћирица

Ауторска емисија усмерена је на нашу музичку сцену и бави се превсходно темама у вези са класичном музиком, уз повремене искораке у друге области (џез, "world music"). Циљеви ове емисије су информативног и едукативног карактера: усмерити пажњу ка музичким уметницима који нису довољно медијски експонирани, младима који тек стасавају на том пољу, као и музичарима који нису у првом плану на концертним подијумима... [ детаљније ]