Нови дан

„Аутор је у дилеми. Као и увек. Не зна коме да верује. Препушта читаоцу да то разреши..." (Из часописа „Бокатин Дијак")

О часопису за језик, књижевност и духовност „Бокатин Дијак“, издавач Центар за културу и информисање Лопаре, говори главни и одговорни уредник овог часописа – Слободан Јовић.

У Библиотеци града Београда представљена је књига „Спајајући Исток и Запад – Споменица професора Предрага Симића".

О програму манифестације „Ноћ музеја" и о томе на шта посебно треба обратити пажњу у тој ноћи, говори Зорана Минчић, PR „Ноћи музеја".

„Звуци трубе са Тимока" је једна од манифестација коју 18. маја организује књажевачка ТО, а у склопу Мајских дана културе у Књажевцу.

Сазнаћемо зашто није одржан Фестивал аматерских позоришта у Старој Пазови, али и шта ће се све дешавати до краја маја, а и овога лета, у том граду.

Од 14. до 19. маја, у Косовској Митровици и Звечану, Удружења музичара Космета организуje Џез-блуз фестивал North city.

Гост Новог дана биће и професор др Гордана Никић, са којом настављамо разговор о партнерским везама, али и о страховима због чијег интензитета људи често нису у могућности да функционишу, повлаче се и беже у неке своје затворене светове... Зашто је то тако и како помоћи? 

Питања нашој гошћи можете поставити на број 011-3229-653 или на имејл адресу novidan@rts.rs

Ту су и друге рубрике, сервисне информације...

Музички уредник је Тања Косановић, а емисију припрема и води Драгана Вељковић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Нови дан Нови дан

Аутор:
Драгана Вељковић

Јутарњи викенд програм магазинског типа, прати и најављује културна догађања кроз шетњу Србијом, aли и главним градом, и садржи занимљиве рубрике и сервисне информације. [ детаљније ]