Чекајући ветар

Еколошки магазин

Према светском антидопинг коду, спортисти преузимају одговорност за све што унесу у своје тело, па самим тим и ризик ако неки суплемент - намерно или случајно, садржи забрањену супстанцу. Зато Антидопинг агенција Србије, у сарадњи са београдским Фармацеутским факултетом, спроводи пројекат "Провери свој суплемент".
Гост емисије је проф. др Ненад Дикић, самостални саветник за допинг контролу и едукацију, председник Одбора за допинг контролу.

Са више од хиљаду експоната везаних за кафу, колекционар Радмило Мулић је спреман да отвори музеј. Годинама је аутом често путовао од Новог Сада до Лондона а, како каже, на том потезу има десетак одличних бувљака.

У Шпанији су воће и поврће скупљи на пијаци него у маркетима, али потрошачи могу да буду сигурни да уз вишу цену добијају бољи квалитет. У позицији су да бирају и не размишљају да ли их неко вара. Док производ дође до њих, другима је посао да о томе брину.

Како се проверава безбедност хране, како су организоване велетржнице и пијаце, а како изгледа једна плантажа мандарина и чиме је власник зимус спасио своје воће од ненаданог леденог таласа - о томе говори Наташа Ракетић, новинарка Првог програма Радио Београда.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.

број коментара 0 пошаљи коментар
Чекајући ветар Чекајући ветар

Аутор:
Александра Вукићевић

Еколошки магазин који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 8 до 10 сати. [ детаљније ]