Ноћни програм - Међу световима свет

У емисији "Међу световима свет" посвећеној психологији на Радио Београду 1 а која ће се емитовати 27 новембра 2019, разговараћмо о превенцији агресивног понашања међу младима. Непосредни повод је недавно одржана једнодневна трибина у Дому Омладине посвећена овој теми, а наша ће гошћа бити координаторка програма Невенка Бадњаревић, магистар медицинсих наука и психолог.

Сазнаћемо који су све облици агресивног понашања, као и које су то интервенције, технике и програми за младе који су усмерени на промену агресивних и насилних у конструктивне и сарадничке обрасце понашања. Један од важних закључака на којима наша гошћа инсистира је активно укључивање школског система без чега је незамислив ефикасан рад на сузбијању агресије међу младима.

У другом сату емисије нашим је слушаоцима доступно директно укључивање у програм путем телефона 011/322 50 99 и 011/322 52 99 са темама које се тичу света психологије.

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]