Вечерас заједно

Гост емисије је наш сарадник из Москве, Димитрије Михајловић, професор спортског новинарства на Универзитету пријатељства народа у Москви, који ће нам приближити образовни систем у Русији.

Из норвешког града Кристијансанда, седишта епархије Свети Димитрије Солунски, стиже тонски запис о томе како су Срби који тамо живе обележили крсну славу.

Од вечерас ћемо вас средом подсећати на почетке наше емисије која следеће године, у мају, пуни 50 година емитовања. Први домаћин-гост рубрике „У сусрет јубилеју" биће познато име -Бранислав Бане Цветковић, први водитељ и један од првих новинара емисије „Вечерас заједно".

Аутор емисије: Игор Обрачевић

Музички уредник: Радмила Дујаковић

veceras.zajedno@rts.rs

 

Насловна страна: Димитрије Михајловић  

број коментара 0 Пошаљи коментар
Вечерас заједно Вечерас заједно

Аутор:
Водитељи и уредници емисије: Драгана Живојновић, Дубравка Марковић, Зорана Бокан и Игор Обрачевић. Уредница редакције: Гордана Глигорић-Гаговић

Емисија магазинског типа која се емитује сваког радног дана од 21-22 часа. Настала је 08. маја 1970. године с намером да одржава контакт с нашим људима који, како се наводи и у шпици емисије, „живе и раде далеко од родног краја“. Данас је емисија, осим дијаспоре, окренута и Србима у региону. [ детаљније ]