Таласање - Шетња

Нови Правилник о екскурзијама донео је значајне измене у организацију и извођењу ђачких екскурзија. Циљ је да им се врати васпитно-образовна сврха и да безбедност деце буде потпуно осигурана, од избора превозника до хотела у ком ће деца боравити. О новим правилима за извођење екскурзија разговарамо са Весном Недељковић, помоћницом министра просвете.

Списатељица Јелица Грегановић годинама је живела на релацији Србија - Словенија и Србија - Аустрија. Такође, често је боравила у Грчкој, док у последње време свој мир проналази у срцу Шумадије, у селу Бадњевац. Гост је редовне рубрике понедељком „Светски путник".

Тим Математичке гимназије из Београда освојио је осам медаља на четвртој Међународној олимпијади метропола која је одржана у Москви, а екипно, наш тим је освојио другу награду. То је само један од повода за разговор са директором школе Срђаном Огњановићем.

Рубрика „Спорт - више од игре" доноси причу о ауто тури Виктора Лазића, Ладом Нивом преко три континента.

Аутор и водитељ: Тања Зељковић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Таласање Таласање

Аутор:
разни аутори

Животне теме, атрактивни гости, добро расположење, анализа актуелних дешавања, вести из земље и света, најбољи водитељи и музика. [ детаљније ]