Таласање - Шетња

Двадесет шести септембар је Европски дан језика који ће бити обележен и у Србији. Наш гост је Др Бернд Шнајдер руководилац одељења за немачки језик и заменик директора Гете института. Очекује нас занимљив програм који се завршава бесплатним концертом немачке хард рок групе "Orenfeindt".

Београдски "Good game" који се одржава  идућег викенда у Дому омладине угостиће 16 компанија које ће се такмичити у е-спортовима. Посебно важан део овог догађаја је друштвена одговорност и хуманитарни аспект. О манифестацији  говори Стеван Јовановић.

Водимо вас у Лондон где ће се сутра и прекосутра, у оквиру другог фестивала СИФ, представити младе фотографкиње из региона. Изложбу ће пратити и панели и пројекције документарних филмова.Гошћа је креативна директорка Ана Омаљев Расел.

О вештини преговарања на основу богатог искуства говори Беба Бајалски ауторка књиге "Моћ преговарања".

Наша гошћа је и Марија Венигер. Некадашња  глумица данас која данас живи на релацији Индија -  Европа бави се јогом али има и савете о родитељству.

Уредник и водитељ Дубравка Марковић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Таласање Таласање

Аутор:
разни аутори

Животне теме, атрактивни гости, добро расположење, анализа актуелних дешавања, вести из земље и света, најбољи водитељи и музика. [ детаљније ]