Ухвати дан

Данас почиње недеља поноса, Прајд, који би требало и овом приликом да скрене пажњу на права и потребе ЛГБТ заједнице у нашој земљи. О програму и дешавањима која прате целу манифестацију разговарамо са Гораном Милетићем из организације Прајда.

Са вама у Питању јутра разговарамо о томе колико овакви догађаји помажу ЛГБТ заједници.

Почиње и кампања која треба да буде увод у Национални дан давања, други по реду. Драгана Јованчевић, извршни директор Српског филантропског форума ће нам објаснити који је циљ ове кампање и шта је остварено током Националног дана давања прошле године када је овај дан и први пут обележен.

Из министарства пољопривреде, у програм ће нам се укључити Лидија Аћимовић, а повод је конкурс који је ово министарство расписало, а који ће омогућити поврат дела уложених средстава у развој руралног туризма и старих заната.

Причамо и о помоћи коју општина Бујановац пружа социјално угроженим породицама, пројекту Etwining који обједињује рад учитеља, професора, васпитача и ученика, а најављујемо и почетак 38. Матићевих дана у Ћуприји.

Са вама је Александра Младеновић.
број коментара 0 Пошаљи коментар
Ухвати дан Ухвати дан

Аутор:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1! Ухвати дан! Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте. [ детаљније ]