Караван

Министар просвете Младен Шарчевић поручио је старим студентима да “нема више шансе да се дозволи ново продужење рока”… Браво министре! А сада би у акцију требало да се укључи и министарство рада па да им подели мотике.

Капитен репрезентације Србије Милош Теодосић опоравак од повреде стопала почеће у Болоњи, преносе италијански медији... Тамо би требало послати и неке наше новокомпоноване академске грађане, како би напокон видели како се то ради ''по Болоњи''.

Некадашњи хотел Југославија, налази се  на самом улазу у Куршумлијску бању, где има и неколико извора у околини. Некада су у њему боравили краљ и бројни туристи, а сада "услуге" овог пансиона користи - једна крава... Ако је судити по томе, ова крава је све само не - луда!

Један италијански држављанин приведен је у Хрватској и против њега је поднета кривична пријава јер је са археолошког локалитета Јаз на острву Паг однео људску кост... Да је узео цео кук, па да и разумемо, хоће човек да избегне листу чекања, али једна кост не чини пролеће.

Хрвати су изгледа одустали од својатања Николе Тесле па су прешли на виши ниво те видео игрице и тврде: ''Исус је био Хрват!''... Твитераши су тим поводом пукли од смеха па кажу: ''Ако је Исус Христ био 'Рват, онда је Бог био Србин!'' - завршен цитат.

 

Писац текста: Зоран Николић Зозон

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Караван Караван

Аутор:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]