Десет и по

Од 17. до 23. августа 2019. биће одржан јубиларни, пети Земун Фест, на Великом и Магистратском тргу. Централни догађај ове летње манифестације је биоскоп на отвореном. За седам дана фестивала, на две сцене, биће приказано десет филмова, светске и домаће кинематографије. Ту је и театар на отвореном, концерти група Галија и Вампири, игранка у стилу шездесетих година прошлог века, изложбе слика, као и посебна дечја зона у оквиру које ће бити одржане представе, радионице мозаика, сликарства, стреет-арт и графити, школа фотографије, филма и представљање радова направљених током ових радионица. Организатори су Удружење грађана „Клуб младих Земун“, „АЛЕФ 2018 и „ЗемунФест“.

Колико уметника у Београду данас има радни простор и уопште - "шта атеље значи за уметнички рад" - тема је вечерашње емисије.

Емисију уређује и води Александар Дробац.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Десет и по Десет и по

Аутор:
Тим аутора

Дневни информативни магазин из културе и уметности. Вести, извештаји, гости, представљање нових књига, концерата, фестивала, репортерска јављања са изложби, позоришних и филмских премијера и најактуелнијих културних догађаја. [ детаљније ]