Таласање - Шетња

Генерална скупштина УН је 1999. године, на препоруку Светске Конференције министара задужених за омладину, прогласила 12. август Међународним даном младих. Тога дана, пажња читавог света је усмерена на проблеме и положај младих у друштву. Код нас се обележава од 2007. године, када је основано Министарство омладине и спорта. О младима у Србији, разговарамо са Стефаном Ђорђевићем, генералним секретаром Кровне организације младих Србије.

У рубрици „Светски путник" гостује Нађа Петровски, пр амбасаде Француске у Београду. Њена пасија су путовања и фотографисање.

Књига Математика 2 - уџбеник за други разред основне школе ауторке Јасмине Милинковић са илустрацијама Бориса Кузмановића, налази се у најужем избору за најбољи европски уџбеник. Ту награду додељују Франкфуртски сајам књига, Међународна асоцијација за истраживање уџбеника и образовних медија и Европско удружење издавача уџбеника. Саговорник: Јелена Драгојловић, пр Креативног центра, који је издавач номинованог уџбеника.

У рубрици „Спорт - више од игре" о значају финансијске помоћи коју су ватерполо клубови добили од државе.

Аутор и водитељ: Тања Зељковић

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 12. авг 2019, 13:26) - Obrenovac [нерегистровани]

putovanje

Sa uzivanjem sam odslusao ovo putovanje na Aralsko more. Bas dobar prilog

Таласање Таласање

Аутор:
разни аутори

Животне теме, атрактивни гости, добро расположење, анализа актуелних дешавања, вести из земље и света, најбољи водитељи и музика. [ детаљније ]