Караван

Динар вреди према евру исто као пре месец дана, а на годишњем нивоу и у односу на почетак године је јачи за 0,2 одсто. Опа, бато, ал' је мали ојачао!

Сениорска мушка репрезентације Србије у куглању освојила је титулу првака света у чешком граду Рокицанију. Србија је тако освојила трећу титулу у низу, а укупно пету од осамостаљења. Сви знају да је Србија најбоља у ватерполу, тенису, кошарци и многим другим спортовима. Мало ко зна да је Србија најбоља у куглању. Зрно по зрно погача, чуњ по чуњ златна медаља.

 

Једно руско предузеће понудило је запосленим женама бонус уколико на посао буду долазиле у сукњи и лепо нашминкане. Акција је део "маратона женствености" који траје месец дана. Испоставило се да девојке највише новца и времена троше на шминку. А исто тако се испоставило да мушкарци малтене и не примећују шминку.

 

Данас се обележава Светски дан без дуванског дима. Статистика каже да нешто више од трећине пунолетних грађана у Србији пуши бар једну цигарету дневно. Не чекајте понедељак ни први у месецу. Сваки дан је добар дан да престанете да пушите. Ево овај петак је, рецимо, савршен.

 

Аутор текста: Милена Шишкин

Музички уредник: Ненад Камиџорацброј коментара 0 Пошаљи коментар
Караван Караван

Аутор:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]