Ухвати дан

Овог јутра кроз разговор са вама и доктором Дином Тарабаром из КБЦ Драгиша Мишовић, поводом Светског дана дигeстивног тракта, покушаћемо још једном да истакнемо да је веома битно како се хранимо и колико водимо рачуна о свом здрављу.

Угостићемо и Оливеру Костић, менаџерку ЕУПРО подршке, која ће говорити о јавном позиву под називом „Унапреди пословање предузећа" као подршку пројектима за конкурентнија српска предузећа.

Слоганом "дођите да заједно закорачимо у другу младост" организатори позивају пензионере да учествују и данас на шестом Сајму за треће доба који је почео јуче.

Од почетка ове године повећан је број туриста који посећују нашу земљу, а навећи раст посета бележе бање. Како привлаче нове госте у Рибарској бањи рећи ће нам директор специјалне болнице Рибарска бања, др Душан Шокорац.

Сутра у Суботици почиње 13. међународни и регионални "Суботички сајам 2019", у Крагујевцу девети Међународни фестивал фотографије „Фоторамафест", а у Нишу Уметничко - музички фестивал „Позитивни".

Са вама овог јутра Биљана Шујдовић

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ухвати дан Ухвати дан

Аутор:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1! Ухвати дан! Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте. [ детаљније ]