Караван

Јапанско министарство за комуникације планира да креира 10 милијарди телефонских бројева са 14 цифара у складу са 5г технологијом јер ће, по статистикама, већ до 2022. године вероватно остати без бројева с комбинацијама од 11 цифара… Докон поп и јариће крсти, а докони Јапанци креирају 10 милијарди телефонских бројева за 2022. годину.

Аустралијски тенисер Ник Кирјос "осуо је паљбу" по Ролан Гаросу и истакао да не подноси да игра на шљаци. ''Људи, отарасите се шљаке, Ролан Гарос је ужасан!'' - рече Кирјос путем друштвених мрежа... Обзиром да је том прилком похвалио траву, мислимо да га ускоро очекује једна озбиљна допинг контрола.

Серија "Игра престола" се након десет година привела крају, а критичари широм света дали су свој суд о завршници мегапопуларног серијала... Нас за критичаре баш брига, једино у шта смо сигурни је то да су игре око престола завршене у Украјини и Северној Македонији, а да нас тек очекују око Аустрије и Европске уније.

Аутор текста: Зоран Николић Зозон

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Караван Караван

Аутор:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]