Ухвати дан

Након неколико година изградње, јужни крак Коридора 10 од Мађарске до Северне Македоније, комплетно је завршен и биће пуштен данас у саобраћај.

Вечерас ће у Тел Авиву бити одржано финале 64. издања песме Евровизије, а наша представница Невена Божовић ће песмом ,,Круна" наступити под редним бројем 23.

„Ноћ музеја" представља јединствен културни спектакл у више од 120 градова широм света, међу којима су и места и градови у Србији. Радио Београд 2 и Радио Београд 202 од 16 часова представиће се култним програмом "Поезија уживо" и изложбеним целинама које су посвећене Индексу 202, Индексовом радио позоришту и култној емисији Хит недеље која ове године обележава 40 година.

У Јагодини су награђени најбољи радови ученика основних и средњих школа који су учествовали на конкурсу „Крв живот значи" у организацији Црвеног крста Србије.

Најавићемо традиционалну акцију ,,102 као 1" која ће се одржати сутра у 18 градова и општина слива Западне Мораве, која за циљ има да подстакне све људе добре воље да током једног дана заједнички раде на унапређењу стања животне средине и смањења ризика од катастрофа.

Са вама овог јутра Биљана Шујдовић. 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ухвати дан Ухвати дан

Аутор:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1! Ухвати дан! Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте. [ детаљније ]