Караван

Крагујевчанка Жељка Мајић више од 20 година не може да докаже да је жива… Али, није то ништа! И ја већ више од 20 годинама убеђујем неке политичаре да су мртви за мене!

Професор Јанг-хае Чи са Оксфорда у својој књизи тврди да су ванземаљци већ међу нама и да се укрштају са људима... Наравно! Својим очима сам видео неколико десетина светских и домаћих политичара који као да су са Марса пали.

Папа је у понедељак примио око 230 италијанских фризера, козметичара, бријача и стилиста, чланова Одбора светог Мартина де Пореса те им, између осталог поручио да "не поклекну пред искушењем трачарења и оговарања", тако карактеристичним за места на којима обављају свој посао... Италијански фризерски салони и бријачнице традиционално су затворене понедељком, због чега је група изабрала слободан дан за посету Ватикану, тако да ће најновије трачеве везане за Папу пласирати тек од следећег уторка.

Аутор текста Зоран Николић Зозон.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Караван Караван

Аутор:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]