Ноћни програм - Међу световима свет

Наша ноћашња тема биће праштање, о чему ћемо разговарати са Драганом Дех, психолошкињом, породичним психотерапеутом и предавачем на Факултету за медије и комуникације.

Од наше гошће ћемо сазнати шта праштање јесте а шта није, као и да ли "опростити и заборавити" иду у пакету или не? Да ли је довољно неколико афирмативних изјава или опростити подразумева континуиран рад? Како се ради на праштању? Зашто је уопште важан рад на праштању; чему доприноси? Шта све моше да се опрости? Колико је праштање значајно у породичним и партнерским односима? Често се дешава да оно што желимо да опростимо другима може бити нешто у нама с чим не желимо да се суочимо; како се прашта себи?

У другом сату емисије отварамо телефонске линије 011/322 59 99 и 011/322 52 99 за коментаре наших слушаоца и њихова искуства на тему праштања.

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]