Ноћни програм - Међу световима свет

Ноћас ћемо се бавити нашим односом према новцу. Угостићемо Јасну Мићовић, менаџера људских ресурса и коуча (трансакциони и когнитивно бихејвиорални) која управо припрема тренинг из ове области. Сазнаћемо зашто је новац незаобилазни аспект живота и шта је то "новчани скрипт". Призваћемо своја сећања из детињства која се тичу новца, као и изрека о новцу која су неше породице неговале, а који на неки начин одређују наше "финансијско понашање" када одрастемо.

Финансијска психологија и терапија су релативно младе области које је започео др Брадлеy Клонтз. Удружење за финансијску терапију основано је у Америци 2009. године са циљем да помогне у превазилажењу финансијске кризе коју могу изазвати започињања бизниса, наследство, страх од пезнионисања, банкротство, али и као помоћ код неких облика  поремећаја финансијског здравља као што су коцкање, присилно трошење, присилно гомилање и други облици токсичног односа према новцу.

У другом сату отварамо телефонске линије 011/322 50 99 и 011/322 52 99 за наше слушаоце како би чули њихове финансијске ставове и искуства.  

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог.
број коментара 0 Пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]